WIE IS DOS TECHNIEK BV

Wij zijn een technisch installatiebedrijf uit Gouda en gespecialiseerd in het aanleggen van airconditioning systemen en elektrotechnische installaties. Van het aansluiten van meterkasten tot en met de stopcontacten in uw keuken. Daarnaast hebben wij ook een afdeling die zich volledig inzet in het aanleggen van computer datanetwerken, wifi en beveiligingsinstallaties.

Reviews over DOS Techniek BV

Het gehele proces van het aanvragen van een offerte van de AC tot het installeren door DOS Techniek liep soepel en zoals je het graag ziet. Werk is goed en netjes gedaan.
Daarnaast zijn het ook nog eens gezelllige mensen om over de vloer te hebben. Zou ze zeker aanraden.

Ricardo Hofstede

Dos Techniek heeft bij ons een nieuwe airco geleverd en geïnstalleerd en de installatie in de meterkast vervangen en aangepast, zodat deze de komende 20 jaar weer vooruit kan. Prettig bedrijf om over de vloer te hebben, nette mensen, komen de afspraken na, werken netjes en laten na de installatie de werkplek ook opgeruimd achter. Voor de volgende airco weten we waar we moeten zijn. Pim, de 5 sterren zijn dik verdiend!

Benno Muijt

We zijn heel tevreden. De mannen van DOS Techniek werken snel, vakkundig en netjes. Ze luisteren goed naar onze wensen, denken actief mee, zijn prettig in de omgang (met humor), komen hun afspraken na, zijn altijd bereikbaar voor overleg en doen wat ze beloven. We kunnen DOS Techniek zeker aanraden!

Henkjan de Jong